ANAKING

ANAKING

Anaking…

Seungit malati nu ngadalingding

Kabawa ku hiliwir angin peuting

Nganteurkeun rasa welas..rasa asih

Keur hidep…anaking

Salengkah dua lengkah mapag harepan

Hirup ngan saukur ngadon reureuh

Ngan sakolepat…

Ti mimiti meletek nepi ka surupna panon poe

Ti peuting nepi ka janari leutik

Mikaharep kabagjaan…kasugemaan

Anu tungtungna eureun di hiji mangsa

Mangsa waktuna balik ka jati mulang ka asal

Ninggalkeun sagala rupa kaagrengan

Ngan amal.. bekel hidep

Nu bakal nuturkeun…marengan…

Sakujur raga bakal jadi panyaksi

Laku lampah hidep di alam dunya

Anaking…

Keureuyeuh deui hanca anu kamari

Nutugkeun melak tangkal amal

Ngarah bisa ka ala keur bekel jaga

*ti mamah, keur:

» Rilis Cininta & Sandy Muhamad Noor

» Refi Devangga

…Silih asah silih asih silih asuh

…Silih pikanyaah silih pikaheman

~ by Elly Rosali on 28 October, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Kompilasi Perkara Yogi Saputro

Menulislah, mungkin suatu saat berguna...

Flaschenpost

125˚ EAST / 1˚ NORTH

Jaka Grosir On Line

Grosir Baju Anak Dan Dewasa

Matt on Not-WordPress

Stuff and things.

Arip Blog

Aku berpikir dan berpikir dan mengada-ada!

NengWie

Lelengkah halu di Pangumbara'an

Wind Against Current

Thoughts on kayaking, science, and life

sianakdesa

-just another part of me-

Flickr Comments

I like to support interaction

A Shade Of Pen

A journey of exploration of my ownself and yours as well!

Jared Gulian

Author of 'Moon Over Martinborough: How an American city boy became a Kiwi farmer'

Bams' Blog

FAMILY | FRIENDSHIP | PHOTOGRAPHY | BUSINESS |

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

Blog Deni Mulyadi

Berbagi Ilmu dengan Media Blog

Alamendah's Blog

Flora, Fauna, dan Alam Indonesia

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Matahari Senja

melukis pendar cahaya untuk dunia...

Hujan Jam 13

".......Sebagaimana Hujan Yang Purba......"

%d bloggers like this: